1000 afgivende stemmer i Bispehaven

byMUNCH har i forbindelse med Danmarks første tryghedsrenovering afholdt en række workshops for alle beboerne i Bispehaven, Aarhus. Senest i går, hvor beboere og interessenter fra nærområdet var inviteret til at give deres besyv med.

Det blev til mange spændende inputs om udviklingen af aktive udearealer i Bispehaven. Tidligere er der afholdt workshop over fire dage, hvor brugere og beboere fik mulighed for at med-designe deres kommende fællesfaciliteter. Der var inviteret til “åbent gårdrum” hvor beboerne med over 1000 afgivne stemmer og utallige snakke bidrog med holdninger til hvilke funktioner og stemninger, de fandt bedst egnet til deres kommende gårdrum.

Mange gode snakke omkring fremtidsplanerne blev drøftet og beboerne kunne nyde lækker mad fra Bispehavens Køkken, lave snobrød over bål og for de helt små var der ansigtsmaling. ByMUNCH arbejder nu på færdiggørelse af Tryghedsrenoveringen og ser snart frem til at kunne præsentere beboerne resultatet af arbejdet efter workshoppen, Bispehavens kommende gårdrum.

Læs mere her

No items found.