1.000 glade børn på den indviede Hørning skole

byMUNCH har tegnet en af landets største skoler og daginstitutioner på 7.200 m2. Konceptet ”Skolen på Vrangen” tilbyder udearealer til leg, læring, bevægelse og ophold i naturskønne omgivelser. Skolen er byMUNCHs andet store landskabsprojekt i Hørning. Projektet ligger i forlængelse af byMUNCHs øvrige arbejde med fokus på leg og læring i aktive udearealer, heriblandt Brande Skole, Ny Herningsholmsskole, Storinstitution Hørning og Egå Gymnasium.

 

Byggeriet indeholder 0. -3. -klasse, idrætshal og multisal samt en integreret daginstitution fra 0-6 år med plads til 130 børn. Skolen, daginstitutionen og fritidsaktiviteterne smelter sammen med naturen udenfor, og skaber tilsammen en helhed af et børne-, unge-og voksenunivers med liv og aktivitet fra tidlig morgen til sen aften. byMUNCH har haft særlig fokus på de pædagogiske værdier, leg, læring, bæredygtighed, aktive udearealer og overgangene mellem ude og inde.

 

Hørning Skole er ikke blot en skole og daginstitution for børnene i Hørning, men skal fungere som katalysator for liv og aktivitet i lokalområdet og byen, samt agere som et fysisk, socialt og grønt sammenbindingspunkt.

 

Projektet for Skanderborg Kommune har en totalværdi på ca. 144 mio., og er lavet i samarbejde med C.C. Contractor, GPP Arkitekter, AFRY og Rum og Adfærd.

No items found.