byMUNCH en ud af 10 udvalgte

byMUNCH er repræsenteret i den nyeste udgave af LANDSKAB, der er et nordisk tidsskrift for landskabsarkitektur og havekunst, landskabsplanlægning og urbanisme. LANDSKAB informerer, inspirerer, er meningsdannende og er den historiske dokumentation om nordisk landskabsarkitektur. byMUNCH er udvalgt som en af de 10 ‘yngre’ og mere eller mindre nyetablerede tegnestuer til at vise hvad vi arbejder med inden for landskabsfaget. I bladet har du mulighed for med ord og billeder at læse om hvad vi har arbejdet med, været optaget af og hvad der har beriget os i året 2015.

Vi fortæller vi bl.a omkring vores nyeste færdige midtby projekt i Galten uden for Aarhus, her kan læse hvorfor de mindre danske byer ikke har brug for stilhed men der imod projekter der larmer og vigtighed af at projektet bliver godt modtaget af dets brugere.

I bladet beskrives byMUNCH ved, at nød lærer nøgen kvinde at spinde. De ser muligheder frem for begrænsninger og skaber med deres merværdi-værktøj levende bymidteprojekter – i Hospitalsgaden i Randers, Vollsmose og Galten

No items found.