byMUNCH udvalgt til NATURNÆTTER

Dansk Kyst- og Naturturisme har netop udvalgt byMUNCH til det omfattende projekt NATURNÆTTER med udarbejdelse af op til 10 udviklingsplaner. Vi skal sammen booste naturturisme igennem synliggørelse af stedets særlige kvalitet og identitet. Dette sker igennem et samarbejde på tværs af de lokale virksomheder med både fysisk planlægning, strategisk virksomhedsudvikling, analyser af markeder og turismeudvikling, samt identificering af målgrupper og stedbundne potentialer.

 

Vi har i Danmark et væld af fantastiske steder med hver deres helt eget stedskende. Ved at få synliggjort hver egns særlige identitet igennem udviklingsplaner, håber vi på at danne grundlag for en bæredygtig, langsigtet og markedsrelevant udvikling af de enkelte områder rundt om i landet. Vi skal herved igennem strategiske turismeudviklings-analyser og fysiske helhedsplaner finde den gennemslagskraft, som netop det sted indeholder.

 

Vi har valgt at team op med virksomhederne Karlbak og Line Wagener Consult og ser frem til at indgå i den fremadrettet proces med at få søsat dette spændende projekt.  

No items found.