byMUNCH vinder Herningsholmskolen

”Udearealerne er flot integreret med funktionerne i bygninger og der er gode overgange mellem inde og ude, som giver et varieret og troværdigt undervisningstilbud også i udearealerne.”

”Skolen giver smukke, rumlige og inspirerende omgivelser, ligesom den nedskalerede skole henvender sig til udearealerne og signalerer en åben og inviterende identitet.”

Dette skriver den flotte bedømmelse til vores vinderprojekt på den nye Herningsholm skole i Herning.

Projektet ligger i fin forlængelse af byMUNCHs øvrige arbejde med fokus på leg og læring i aktive udearealer heriblandt HØSD i Hørning, Artium i Brande, Egå gymnasium og byfornyelse i og omkring Oddense Skole.

Hovedgrebet for skolen landskabet tænkes, som at skolen omkranses af et biodiverst skovbryn, hvor det vilde landskab trækkes ind mod skolen. I dette skabes der forskellige landskaber med sit eget særkende, som indbyder til en vifte af natur- og læringsoplevelser der skaber et grønt og aktivt hjerte for området.

Vi er glade og stolte over at have vundet dette ambitiøse projekt for Herning Kommune og ser frem til et spændende videreforløb med skitsering, projekteringen og udførelse.

Opgaven er vundet i samarbejde med C.C. Contractor, GPP Arkitekter, AFRY og Rum & Adfærd.

No items found.