Tre på stribe! byMUNCH projekt tildeles fondsmidler

Efter at have vundet "BoligLiv til hjemløse", samt at blive udvalgt til NATURNÆTTER - har endnu et byMUNCH projekt fået medvind. Nordea-fonden har uddelt SFO-julegaver til hele 74 projekter, hvoriblandt byMUNCHs projekt ”Fra udeliv i Mosen til udelæringsrum i Hørning” er en af de heldige modtagere.

 

Projektet skal opdatere udelegeområder og læringsrum til SFO, klub og skole, som retter sig mod både leg og læring med et særligt fokus på klimabevidsthed. Medarbejdere får pædagogisk opkvalificering med henblik på at udnytte potentialet med nye aktiviteter i nye rammer bedst muligt.

 

Vi er meget taknemmelige for at Nordea-fonden støtter op om projektet, som vil højne kvaliteten af de udendørs læringsrum yderligere for Hørning skole. Hørning skole, som byMUNCH allerede nu sidder og tegner udearealerne på for Skanderborg Kommune, vil blive et af landets største skoler med 1000 elever. ”Fra udeliv i Mosen til udelæringsrum i Hørning” er udarbejdet i samarbejde med udviklingskonsulent Viggo Rasmussen.

No items found.