Praktik i forårssemesteret 2019

Om os:

Gazellevirksomheden byMUNCH by- og landskabsdesign har stor erfaring med planlægning, proces og design. Tegnestuen ejes af Anita Munch, tidligere medejer af Gazellevirksomheden Metopos. Hun har været en del af helhedsplaner for blandt andet Horsens midtby, Greve midtby og Herning midtby. byMUNCH har netop afsluttet udførelsen af flere midtbyprojekter blandt andet gågaden i Randers, Hospitalsgade, midtbyplads i Vollsmose (Indstillet til arkitekturpris) samt bytorv og park i Galten (modtaget Skanderborgs Arkitekturpris).

Det vil være muligt at være med til at projektere Danmarks først tryghedsrenovering, her i Aarhus. Et stort og ambitiøst renoveringsprojekt med fokus på at skabe et levende, aktivt og bæredygtigt byområde med fokus på genbrug og borgerinddragelse. Vi har desuden nyligt vundet opgaven med at tegne på genforeningspladsen i Aabenraa, samt byfornyelse i Fjerritslev. Du kan også være med til at forme en af tegnestuens spændende konkurrencer.

byMUNCH er kendt for at skabe kvalitetsanlæg, og har fået stor anerkendelse på dette område. Tegnestuen har inden for de sidste år modtaget 6 arkitekturpriser for udførte projekter. Flere af tegnestuens projekter er internationalt kendte og ses blandt andet på den Canadiske arkitekturblog Le Pamphlet.

Om dig:

Du er en fagligt dygtig og engageret arkitektstuderende som brænder for landskabsarkitektur og byplanlægning.

Du har kendskab til AutoCAD og Adobe pakken,

Kender du også til ARCHICAD er det et plus men ikke et must.

Du er på min. 6. semester.

Du er social. Vi er et firma, der også prioriterer det sociale og vi spiser frokost sammen og holder events, som vi ønsker du er en del af i din praktiktid.

Falder vi godt i hak, kan det komme på tale af få tilbudt et mindre praktikjob efterfølgende.

Interesseret:

Kontakt gerne Anita Munch Jensen på tlf.: 60886668 eller skriv til anita@bymunch.dk

Og vi kan lave en aftale om et besøg.

No items found.