Udvikling til attraktiv by

byMUNCH er sammen med Mikkel Højsleth fra bygherreselskabet Budolfi Plads A/S, Aalborg Kommune og NCC med til at udvikle en ny og mere attraktiv by i Aalborg.

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen udtalte til rejsegilde på Budolfi Plads i fredags bl.a.

Aalborg har de seneste år gennemgået store, positive forandringer. Jeg er sikker på, at området omkring Budolfi Plads med plads til både byliv, boliger og biler vil bidrage til denne udvikling. Vi begyndte med et nedslidt område i den historiske bymidte, og jeg er sikker på, det nok skal blive til et virkelig attraktivt bymiljø”. Borgmesteren bliver suppleret af bygherre:

Det færdige råhus viser resultatet af mange gode menneskers indsats fra planlægningsfasen til de udf  ørende på byggepladsen. Samtidig kan vi mærke en positiv og stigende interesse fra mange nordjyder i takt med byggeriet og byrummet tager form.” siger Mikkel Højsleth fra bygherreselskabet Budolfi Plads A/S.

Budolfi Plads bliver et attraktivt, ophøjet byrum på toppen af byens mest centrale parkeringshus.

Budolfi Plads og byggeriet skrider planmæssigt frem. Byggepladsen udgør 7.200 kvadratmeter, hvor der samtidig etableres et smukt grønt byrum ovenpå et parkeringsanlæg med ca. 140 p-pladser. I kanten af den nye plads opføres en række bygninger med butikker, caféer, restaurant og lejligheder. På Budolfi Plads har byMUNCH og samarbejdspartnere skabt den helt rette forudsætning for at et levende og aktivt byrum kan opstå, med den rette kombination af bolig, erhverv og uderum.

Se mere om projektet her

Læs artikel her

No items found.