Vi er også at finde på Fyn

byMUNCH arbejder lige nu på flere spændende landskabsopgaver på Fyn, og derfor tager vi ofte turen over broen for at besøge byggepladser og udvikle projekterne i tæt kontakt med vores samarbejdspartnere på projektkontor i Odense.

Vi er blandt andet i fuld gang med transformationen af Vollsmoses boligområder; Granparken, Birkeparken, Bøgeparken, Lærkeparken og Egeparken, hvor der er fokus på at skabe en grøn, bæredygtig og tryg bydel. byMUNCH står for landskabsbearbejdningen og laver både helhedsplaner, skitsering, projektering og udførelsesprojekter på boligområderne. Derudover arbejdes der på de sidste faser af renoveringen af Åhaven, Civicas største helhedsplan nogensinde, hvor byMUNCH også har været med fra helhedsplan til udførelse. Projektets landskabelige tiltag har fokus på nære naboskaber og at styrke biodiversiteten i området, og boligerne forventes at stå klar til indflytning medio 2025. Andre steder i Odense Kommune er vi også i gang med renoveringsprojekter af boligforeningerne Solbakken og Blangstedgård, som begge er under projektering, og Højstruplund, hvor vi netop har færdiggjort helhedsplanen. Vores arbejde på Fyn foregår blandt andet fra projektkontor i Odense, hvor vi er en del af Civicas strategiske byggepartnerselskab, LIVA.

Når turen går til Fyn, er det også en god mulighed for at kigge forbi nogle af byMUNCHs færdigbyggede projekter i området: Aktivitetspladsen Birkeparken i Vollsmose – et rekreativt og grønt byrum designet i tæt samarbejde med områdets unge, der har været indstillet til Odense Kommunes Arkitekturpris, Tankefuld – et bæredygtigt byudviklingsprojekt, der har vundet Svendborg Kommunes Arkitekturpris, Assens Havneplads – lavet i samarbejdet med Realdania, og som markerer startskuddet til en større udviklingsplan for Fremtidens Assens by og havn, Nyborg Havn – udearealer udviklet efter et ”low cost” princip, hvor der ikke tilføjes ekstra, men arbejdes arkitektonisk og grafisk med alle basale udeelementer, og Skovbrynet – et bæredygtigt alment boligbyggeri, der har vundet både Odense Kommunes Arkitekturpris og Odinprisen.

Vi er stolte over at få lov til at sætte vores præg på Fyns udeområder, og vi glæder os meget til at opleve de færdigbyggede projekter – og forhåbentlig også til endnu flere projekter på Fyn i fremtiden.

 

Vores samarbejdspartnere på Fyn: Odense Kommune, Svendborg Kommune, Assens Kommune, Nyborg Kommune, Realdania, Civica, FAB, Dansk Boligbyg, AB Holmegaarden, ERIK Arkitekter, WE Architecture, Pluskontoret, Frede Nielsens Tegnestue, Skala Architecture, Sweco, Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniører

No items found.