byMUNCH Add+ bænken

byMUNCH har designet endnu en danskproduceret bænkserie der er sat i produktion hos HITSA. Bænkserien er en fornyelse af HITSAs sortiment og den anden bænkserie i et samarbejder mellem byMUNCH og HITSA. Bænkene sælges nu i hele Europa.

Bænkene er designet som en modulserie i to dele efter et koncept af sammensatte ‘tetris-klodser’. Serien består af to bænke – en bænk udformet efter et T-princip, hvor der er et enkelt ryglæn og en bænk efter en S-princip med to ryglæn. Ideen bag bænkene er at man som med ‘tetris-klodser’ kan sammensætte bænkene i en stor variation, så man har en alsidig bænk med en stor variation i kombinationsmuligheder, endelig udtryk og udformning af de sammensatte bænke. Bænkene kan fungere selvstændigt, enkeltstående og skulpturelt eller de kan kombineres og sammensættes i mindre grupper eller til en lang ‘slange’ med mange sidde muligheder. Siderne på bænkene kan tilpasses i farve alt efter projektet

byMUNCH Add+ bænkene er en byrumsbænk der giver stor variation i sidde muligheder, samt kan ses og opleves fra alle sider. Der er mulighed for at slænge benene på tværs af bænken, sidde oppe på ryglænet, læne sig op ad det m.m. Der er designet et enkelt sæde i samme serie til montering på plinte, mure eller større trappetrin.

Se Add+ bænkene på Hitsas hjemmeside her

Samarbejde:

Årstal:

2014-2015

Budget:

Awards:

Award:

Bæredygtighed:

No items found.

Se andre projekter

Budolfi Plads

Vinder af Aalborg Kommunes Arkitekturpris

Byrum

Bispehaven tryghedsrenovering

Danmarks første tryghedsrenovering

Byrum
Boligområder
Vand / Klima

Vollsmose – Birkeparken

Indstillet til Odense Kommunes Arkitekturpris

Byrum
Boligområder
Skoler / Institutioner / Leg

Genforeningsparken Aabenraa

Indstillet til Aabenraa Kommunes Arkitekturpris

Byrum