Grundfos Produktionsteknisk Museum

byMUNCH står for det nye ankomst og udeareal ved Grundfos Produktionstekniske Museum. Udtryk og materialevalg understreger Grundfos-koncernens bærende værdigrundlag: Mennesker i fokus, bæredygtighed, innovation, stabilitet, åbent og troværdigt.

Med fokus på Grundfos’ bæredygtighedsstrategi, som grundlæggende kerneværdi, giver gårdrummet for produktionsmuseet mulighed for at synliggøre bæredygtige løsninger igennem særlige elementer indarbejdet i gårdrummets design. De særlige elementer vil både være med til at kommunikere Grundfos’ kerneområder med pumpesystemer og vandforsyning samtidig med, at der sættes særligt fokus på både energieffektivitet, bæredygtige vandrensningsprocesser, LAR og genbrugsmaterialer.

Perforeringen af cortenstålet bliver et gennegående mønster, der skaber en designmæssig sammenhæng imellem de forskellige elementer. De nedsænkede cortenkanter opdeler de store flader og skaber en gennemgående retning for uderummets design.

Samarbejde:

Grundfos

Årstal:

2020

Budget:

Awards:

Award:

Bæredygtighed:

No items found.

Se andre projekter

Bispehaven tryghedsrenovering

Danmarks første tryghedsrenovering

Byrum
Boligområder
Vand / Klima

Novo Nordisk

Vinder af Hjørring Kommunes Arkitekturpris

Erhverv / Sundhed

Korsør midtby

Byfornyelse

Byrum
Skoler / Institutioner / Leg
Vand / Klima

Tankefuld

Vinder af Svendborg Kommunes Arkitekturpris

Boligområder
Vand / Klima